Відома актриса Ксенія Мішина сама нещодавно нагадала українцям, що у неї виходило круте інтерв'ю, в ході якого їй вдалося заявити про власну сміливість, чесність і не підбираючи правильних слів.

"Холостячка" першого сезону часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 850 тисяч чоловік. Цього разу гумористичний фрагмент вже пропав з її профілю, але знайшлися користувачі, які зберегли цю пародію, в ході якої Ксенія постала в образі особистого хейтера з подвійними стандартами.

Фото зі сторінки Ксенії Мішиної

"З цікавого. "Ось ця ось ваша Мішина, чим вона взагалі може бути цікавою. Дивилася всі її фільми і серіали, ну така жахлива артистка, ну така стрьомна. Ні про що, скрізь однакова, нудна взагалі... якась холодна вся. Ось чекаю наступного серіалу, тупо щоб порівняти. Чи не підкажіть, коли виходить?", - каже вона, сидячи в машині.

Скрін, відео YouTube Мішина

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Ви актриса від Бога, я балдію❤️", "Найкраща!", "Всі фільми з вашою участю дивлюся", "Ви "жінка вогонь", ви елегантна, чарівна, красива, сексуальна, Добра. Так тримати", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла, чого ніколи не допустить у стосунках: "Жінки несуть цей хрест"

Як повідомляв "Знай.ua", колишня "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, до кого її ревнував Олександр Еллерт і чи зраджував їй: "Саша позбавив мене невинності"

Знай.ua писав, Ксенія Мішина відверто про виховання сина, зведеного брата і пригоди в психлікарні: "Нехай мене колють"