У п'ятницю, 14 січня 2022 року, представники Закарпатського "Миная" вирішили вперше зустрітися після зимової відпустки, щоб підготуватися до нової частини сезону.

Команді представили нового тренера - Володимира Шарана. Він же провів перше тренування команди і поставив головні завдання на закінчення сезону. Ось тільки головного футболіста у складі того дня не було - йдеться про ветерана українського футболу Євгена Селезньова, який не встиг вчасно повернутися з відпустки. У клубі пояснили подібне технічними причинами, проте форварда чекають вже найближчим часом.

Розбита губа Євгена Селезньова після гулянки

Євген перейшов в "Минай" десь півроку тому, минулого літа. Він зіграв 16 матчів і забив всього один гол. І найближчим часом клуб проведе два спаринги з "Дебреценом" і "Ужгородом". А ось перший офіційний матч лише через місяць - наприкінці лютого проти "Зорі".

Повертаючись до інциденту з "запізненням", Володимир Шаран вже прокоментував співпрацю з Селезньовим. Його називають найдосвідченішим гравцем, але і тим, хто часто потрапляє в різні скандали.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Що стосується Селезньова, то спільна робота з ним може стати новим досвідом", - заявляє чоловік.

Євген Селезньов, скріншот

Шаран вже спілкувався з Євгеном по телефону, але сподівається, що він досить серйозний. Він дає йому шанс на виправлення.

Нагадаємо, ексфутболіста "Динамо" Артема Мілевського обламала дівчина, не впізнала легенду - "Ви відомий хтось?"

Як повідомляв "Знай.ua", Євген Селезньов переплюнув Артема Мілевського і відзначив перший за 5 років гол в УПЛ з гри п'янкою і бійкою: "Поїхав гуляти"

Знай.ua писав, ексфутболіста "Динамо" Артема Мілевського затримали? У мережі обговорюють неоднозначні кадри з київського ресторану