Лариса Сергіївна Хапуга - неймовірно популярний персонаж ще з часів виборчих перегонів у 2019 році.

Тоді кандидати вдавалися до всіляких хитрощів, щоб вивести конкурентів з рівноваги, а ось Лариса Сергіївна робила все з гумором. Зараз вона несподівано з'явилася разом з актрисою Ольгою Сумською. Видно, що запис відбувався ще восени, через пожовкле листя. Особисто Ольга часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 715 тисяч осіб.

Фото зі сторінки Ольги Сумської

Зараз вона зіграла другорядну роль в ролику для TikTok.

"З Олечкою Сумською працюємо зараз, Джастін Тімберлейк приїде. Бреду подзвонили? Бреду... Мені грошей не шкода на проект, правильно кажу? Олечку Сумську запросили, Джастіна Тімберлейка запросили в двох хвилинах. Хапуга Лариса Сергіївна, я вкладаю в цю справу гроші. Хто вам платить? Фантастик, дівчатка. Задоволена, мені подобається. Звичайно, людей погано годують, особи на них немає вже. На чомусь треба економити", - заявляє Хапуга, а потім перериває відео, так як на майданчику почалися зйомки.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Ольга Сумська та Віталій Борисюк, скріншот

"Ольга Сумська прекрасна, я, як то кажуть, закохалася", "Фантастик", "Обожнюю дивитися", "Колготки суперські", "Вчора бачили", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: TikTok (Хапуга з Сумської)

Нагадаємо, Ольга Сумська та Віталій Борисюк на галявині кохання в Карпатах показали справжні почуття: про таке мріє кожен

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко подарувала своїй красуні Ніночці поїздку до Єгипту з Арсеном Мірзояном: "Навіщо цей цирк"

Знай.ua писав, Ольга Сумська похвалилася своїми вміннями, вразила навіть доньку: "Справжня насолода"