Катерина Осадча показала як відпочиває в Таїланді. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Осадча є популярною українська журналістка і телеведучою, яка відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". На її соціальній мережі в Instagram, на яку підписано 1,7 мільйона осіб.

Скрін, Instagram Осадча

У січні Катерина Осадча разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим на відпочинок в Таїланд, звідки регялрно публікує різні фотографії і ділиться своїми враженнями.

Зокрема, 16 січня телеведуча опублікувала кілька фотографій в Адаманском морі Індійського океану. Жінка постала в картатому купальнику. На одному з них Осадча задумливо взялася за голову.

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Фото називається "Не кажіть, що час на роботу" 😂 Ваші варіанти підпису?") ",- повідомила вона

Фолловери почали активно пропонувати свої варіанти запису.

"Як подумали, що повертаєтеся в холодильник)"; "Стройняжка👏 👏"; "Нехай весь світ почекає"; "Життя прекрасне, але на жаль відпочинку кінець))😮", - підписали коментатори.

Раніше Знай писав, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла рецепт легендарної" мімози":"вишукана адаптація". Суддя кулінарної передачі вирішила поділитися з шанувальниками рецептом салату.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко відростила пишні вуса: крутіше Павла Зіброва.

Знай.ua писав, приймальня дочка Потапа показала зовсім юну маму Ірину Горову: народила в 19 років

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"