У соціальній мережі оприлюднили дуже цікавий пост за участю відомої моделі, дружини Джастіна Бібера і Алекси Демі. Дівчат можна побачити в досить цікавому образі, який викликав чимало обговорень в соцмережі.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

"Хейлі Бібер і Алекса Демі готуються до весни папараці зняли зірок перед пілатесом", - підписаний пост в соціальній мережі.

Такий досить відвертий образ відомих дівчат привернув дуже багато уваги. Фолловери групи не пройшли повз і акцентували свою увагу на лосинах дівчат, так як вони в них виглядають досить відверто. Люди не стали мовчати і засипали своїми відгуками фотографію з Хейлі Бібер і Алексою Демі.

Хейлі Бібер

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

"Чому тільки мене бентежать впиваються лосини", "У них, по-моєму,весна і не закінчується", "Я думала це Ірка", "Хейлі струнка така", "Вони 90 відсотків свого вільного часу по кожному "готуються до весни", "Можна инсту Алекса Демі", " В Америці зірки, включаючи Кім, так і не додумалися, що проблему легинс в ... треба вирішувати і навіть вже відомо???", "Я думала це Ірина Шейк", "1 я тд о", "що за чебурек", "Так а сьогодні нам треба дізнатися селеконовая у неї груди або попа)ще мені змінюють він знає", - залишають коментарі користувачі соцальної мережі.

Коментарі на пост "peoplatalk" в Instagram

Коментарі на пост "peoplatalk" в Instagram

Нагадаємо, що безглуздий образ Хейлі Бібер викликав глузування у публіки.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", дружина Джастіна Бібера показала, як розважається з ослом.