У соціальній мережі показали розкішний знімок за участю Меган Фокс і її нового чоловіка Machine Gun Kelly. Успішна американська актриса показала свій новий образ, який не дуже оцінили шанувальники знаменитості.

Відповідний пост розмістили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

"Меган Фокс і Machine Gun Kelly на показі Dolce & Gabbana яка пара! Як тобі образи зірок?",- підписана фотографія в соціальній мережі.

Є відомості про те, що Machine Gun Kelly буквально недавно зробив додаток Меган Фокс, яке вона із задоволенням прийняла. Ця пара зараз знаходиться на вершині популярності, а їхні стосунки обговорюють по всьому світу.

Меган Фокс, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Важливо помітити, що багато людей помітили, як відома актриса змінилася зовні. Шанувальники зірки не пройшли повз і залишили чимало відгуків під знімком популярної парочки.

Machine Gun Kelly і Меган Фокс, instagram.com/machinegunkelly

"Вона стала однією з Кардашьян, втратила свою індивідуальність", "поки не побачила Machine Gun Kelly, була впевнена, що це Кім", " чому вона почала весь час одягатися як Стриптизерка?", "Як же вони підходять один одному!", "Пара взагалі нема про що", " а де діти її? Взагалі ж давно не видно", " її образи вже набридли-шкіряні штани з низькою талією і топи з гіпюру. Раніше вона так класно одягалася, така сексі була", " вони кожними днями тільки й думають що одягнути і коли....чим вони взагалі живуть?", "А з ким живуть діти?", "Меган кльова. Ну він просто клоун в стразах . У нашій країні далеко інші уявлення про чоловіків", - написали відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост "peoplatalk" в Instagram

Коментарі на пост "peoplatalk" в Instagram

Коментарі на пост "peoplatalk" в Instagram

Нагадаємо, що у соціальній мережі показали, як Меган Фокс зробили пропозицію руки і серця.