В ознаменування 25-ї річниці пам'ятного скандалу в шоу-бізнесі в наступному місяці в ефір вийде довгоочікуваний майбутній серіал Disney «Пем і Томмі».

Відповідну публікацію розмістили на порталі "Daily Star"

Це буде засноване на реальній історії Памели Андерсон і її бойфренда, в той час, сумно відомого секс-відео барабанщика Motley Crew Томмі Лі.

Протягом десятиліть у 54-річної зірки "Рятувальників Малібу" були власні заголовки.

Маючи чотирьох колишніх чоловіків, зірка Обкладинки Playboy готується до весілля номер п'ять зі своїм нинішнім хлопцем Деном Хейхерстом.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Немає сумнівів, у всіх попередніх шлюбів Памели була своя дика і божевільна історія.

Памела Андерсон

Daily Star досліджує її шлюб з колишнім чоловіком — номер 3 - 50-річним рок-співаком Кідом Роком, за якого вона була одружена з 2006 року протягом чотирьох місяців.

Повідомляється, що колишня пара познайомилася за лаштунками шоу VH1 Divas в Нью-Йорку в 2001 році, де вони виступали з Аретою Франклін.

"Неслухняний хлопчик" рок-музики Кід Рок і зірка "Рятувальників Малібу" Памела радісно заговорили про своїх дітей.

Після того, як в 2006 році знову і знову виникали відносини, рок-співак поставив питання блондинці, яка вийшла заміж за свого першого чоловіка Томмі Лі через 4 дні після їх знайомства.

У липні 2006 року пара здивувала шанувальників і друзів, зв'язавши себе узами шлюбу на романтичній церемонії на яхті в Сен-Тропе.

Памела Андерсон

Незабаром після цього Памела оголосила, що вона вагітна.

Через кілька місяців після їхнього шлюбу в 2006 році, Памела оголосила, що у неї стався викидень, а через кілька тижнів Рок розірвав шлюб через «непримиренні розбіжності».

Він сказав журналу Rolling Stones, що Памела розлютилася, коли він відклав візит до неї на зйомках її фільму в Канаді, щоб він міг відвідати гру «Лос-Анджелес Лейкерс».

Він сказав: «Я такий: "Дитинко, У мене є ці квитки. Побачимося там на вихідних", і це призводить до того, що вона каже: «Ти не дбаєш про мене, бла-бла-бла».

Він додав: "Врешті-решт, вона доходить до цього: "У мене тільки що був викидень "... і вішає трубку".

Тодішній публіцист Андерсон опублікував заяву, що підтверджує повідомлення про те, що у неї стався викидень.

Борат

Роздумуючи про той час, Рок каже: "Вона влаштовує вечірку в цьому ресторані, п'є шампанське, стрибає по столах, і я думаю: "Це швидке відновлення після викидня".

Через місяць він подав на розлучення з Памелою.

Зірка і творець "Бората" Саша Барон-Коен стверджував, що Кід Рок в гніві порвав з Памелою Андерсон після того, як подивився її сцену у фільмі 2006 року «Борат» для дорослих.

Нагадаємо, що у соціальній мережі показали, як зараз виглядає Памела Андерсон без макіяжу.