Ольга Полякова презентувала цікавий сюрприз на честь свого дня народження. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона чоловік, а на Тіктоку - 518,4 тисячі шанувальників. Фолловери активно коментують кожен її пост.

Оля Полякова, фото Знай.uа

17 січня Ольга Полякова святкує своє 38-річчя. На честь цього жінка опублікувала ряд постів, в одному з них "суперблондинка" заговорила про сюрприз для своїх фанатів - фільм "Її величність", який присвячений українській співачці.

"Друзі, спасибі всім за привітання і Ваші щирі побажання! Сьогодні мені хочеться зробити подарунок і для вас-порадувати новою прем'єрою. Увечері, о 21: 00 на моєму YouTube-каналі «Оля Полякова» вийде фільм «її величність». У ньому ви побачите live-формат з наших бекстейджів, унікальні кадри перед концертами, багато живих емоцій і особистих моментів", - повідомила вона.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Ольга Полякова. Фото: Киеввласть
Ольга Полякова. Фото: Киеввласть

Раніше повідомлялося, що еобідниця" Холостяка " Даша Квіткова засяяла поруч з двома красенями

Як повідомляв " Знай.ІА " Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Як повідомляв Знай.иа, дочка Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко змусила весь дитсадок танцювати під пісню тата: "спасибі, моя сніжинка"