Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки в соцмережі стежить 2,5 мільйона чоловік.

Оля Полякова розмістила святковий пост на честь свого дня народження. 17 січня Королеві ночі виповнюється 43 роки, з чим її вже встигли привітати багато знаменитостей українського шоу-бізнесу.

Ольга Полякова. Фото: Instagram
Ольга Полякова. Фото: Instagram

Як зізналася співачка, довгі роки вона була незадоволена собою і вважала себе недостатньо талановитою і красивою. Але зараз вона з упевненістю заявляє, що нарешті пишається собою. Великий відрізок часу вона намагалася відповідати вимогам і очікуванням інших людей, поки не усвідомила, що найважливіше - це вона сама.

"Сьогодні я нарешті, задоволена тим, що відповідаю самій собі! Те, як я виглядаю, як живу, як себе веду, як працюю, як комунікую зі світом, має мене влаштовувати, і комплекси, пов'язані з віком, становищем і моїм місцем під сонцем потихеньку розчиняються! З моїм Новим роком! ❤ ️" - написала Оля Полякова.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Нагадаємо, що Олі Поляковій - 38: кращі образи суперблондинки - від "Шлепок" до скандалу з Тіною Кароль

Як повідомляв Знай.uа, без Маші Єфросиніної, але з Дзідзьо: Оля Полякова "відбила" кума Олі Цибульської для вихідних українців

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова зібрала біля себе доньок і заговорила про Бога: "Маленький цирк"