Зокрема, її особистий фітнес тренер, Майкл Бріго, розповів, що Кейт любить активно проводити вільний час. Вона обожнює спорт.

Тому зазвичай розважається, займаючись в спортзалі або на свіжому повітрі, бігаючи. Серед її хобі: катання на лижах, гра в теніс, легка атлетика. Більш того, Кейт може поборотися за місце першості з професійними спортсменами. Її партнерка по корту, чемпіонка США Емма Радуган, дуже хвалить професійну гру герцогині.

"У неї надзвичайно сильний правий удар", - зазначає спортсменка.

Зовсім не секрет, що Кейт була активною і залученою в спорт ще з дитинства. Мабуть, немає такого виду спорту, в якому б герцогиня не випробувала свої сили.

Саме тому навіть через 10 років подружнього життя і після народження трьох дітей вона змогла зберегти свою форму і покращує її щодня.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

Показати ще

Ще одним секретом успіху герцогині є здорове і збалансоване харчування.

Здорове харчування, icanworkout.me

І мова йде не про виснажливі дієти і постійні обмеження в їжі. Зовсім ні.

"Навпаки, Кейт Міддлтон любить їсти італійську пасту і піцу! А ще вона обожнює готувати", - зазначає директор клініки схуднення, Шарлотта Нортон.

Якщо ви також хочете мати таку фігуру, тоді обов'язково додавайте в свій раціон білки (горіхи, сири, боби, м'ясо), корисні вуглеводи (каші, цільнозерновий хліб) і корисні жири. А ще пийте достатньо води і менше кави.

Кажуть, герцогиня любить іноді переходити на рослинну дієту для різноманітності.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон "сохла" по красунчику і це далеко не принц Вільям.

Раніше ми повідомляли про секрети весільного букета Кейт Міддлтон: що символізувала кожна квітка в житті коханої принца Вільяма.