У соціальній мережі оприлюднили дуже цікаву публікацію, на якій можна побачити Кіньє Уеста і його нову жінку. Стало відомо, що Джулію Фокс зовсім недавно спостерігали з колишнім коханим.

Відповідний пост розмітили на сторінці "peopletalk" Instagram.

Каньє Уест

"Каньє Уест зовсім не приховує почуттів до своєї нової коханої Джулії Фокс. Пара часто проводить час разом, а на питання про можливий піар-роман вони кажуть, що "ідеально підходять один одному". Правда, сам репер періодично заявляє, що все ще буде домагатися вибачення Кім. Мабуть, Фокс на такий випадок вирішила налагодити стосунки зі своїм колишнім коханим", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Багатотисячна публіка не могла пройти повз таких новин. Фолловери не стали довго чекати і почали коментувати пост в соцмережі.

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Фото Джулії Фокс

"Високі відносини", "Ну вона явно не з тих жінок, хто так буде безбашно вести себе. З чоловіком явно в приятельських відносинах, мають спільну дитину. У пості всього лише слова подяки, як людині. Роздули", "чоловік хоча б колишній?", "Пост можна сміливо назвати - Каньє і його біполярочка", "вже таку рекламу зробили цій жінці, хороша реклама", "я виросла, а Санта-Барбара досі йде)", "а ніхто ні з ким не зустрічається, заспокойтеся вже. Це робиться, щоб про них говорили і рясніли всі заголовки", "що?! А ви точно читали її пост. Там мова йде про малюка її..",- залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Каньє Уест прокоментував скандальну ситуацію з бійкою.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі все більше і більше порівнюють Джулію Фокс з Анною Сєдоковою.