Руслана Лижичко повідомила, що чекає дитину з чоловіком. Про це вона повідомила в інтерв'ю Олесі Бацман.

Руслана-одна з найвідоміших виконавиць. Вона знаменита ще з 1990-х років, а найгучнішим епізодом в її кар'єрі стала перемога на Євробаченні, породивши широку інтернаціональну фанатську базу. При цьому Руслана не тільки популярна виконавиця, але також політична і громадська активістка.

Руслана Лижичко, фото: Instagram

Як відомо, дівчина з 1995 року одружена з продюсером Олександром Ксенофонтовим, проте дітей у пари немає. Проте нещодавно Руслана розповіла в інтерв'ю Олесі Бацман, що чекає дітей.

"Це дійсно найголовніше, що я хотіла б у своєму житті зробити. І я поставила цей акцент публічно свідомо, зробила це свідомо, тому що мені хотілося підкреслити це, що я готова людям щиро сказати про такі речі", - повідомила вона.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Руслана, фото: Instagram

Також Руслана зазначила, що бажає підбадьорити батьків, так як вони стали думати що вона зосередилася на кар'єрі. Також знаменитість зазначила, що думала про усиновлення дитини, проте хоче спробувати народити дочку.

Раніше повідомлялося, що переможниця "Холостяка" Даша Квіткова засяяла поруч з двома красенями

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також ми писали, що Сергію Бабкіну натякнули, чому він даремно зрадив своїй Сніжані. На Старий Новий рік Сергій Бабкін вирішив поділитися сімейним фото. Його велика сім'я позувала сидячи за столом.