У мережі розповіли, коли вийде перший екшен серіал про роботу водної поліції. Дивитися його глядачі будуть на телеканалі "Україна".

31 Січня на каналі "Україна" відбудеться прем'єра 44-серійного серіалу "Водна поліція". Спостерігати за роботою героїв "Водної поліції" телеглядачі зможуть у будні, з понеділка по четвер. Перші два дні прем'єрні серії будуть показані о 14:30, а з 2 лютого – о 17:00. У центрі оповідання картини-особливий відділ в правоохоронних органах, співробітники якого займаються патрулюванням акваторії і боротьбою з браконьєрством. В їх зоні відповідальності також розкриття злочинів, скоєних на воді або біля неї. Виробництвом серіалу на замовлення каналу "Україна" займалася компанія SPACE Production.

Водна поліція, фото: телеканал "Україна"

Творцям серіалу вдалося максимально задіяти водний простір під час зйомок, а робота під водою стала справжнім викликом як для режисерів, так і для операторів, адже доводилося постійно бути там в аквалангах і дайверських костюмах.

"Зміна з підводними зйомками могла тривати максимум сім годин, так як знаходження під водою – дуже велике навантаження на організм. Хлопці виринали через пару годин, потім знову занурювалися", - поділилася виконавчий продюсер Олена Лісняк.

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Водна поліція, фото: телеканал "Україна"

Крім зйомок на воді глядачів телеканалу "Україна" очікує багато динамічних сцен, зокрема на суші. Будуть і погоні, і стрілянина, і бійки. Як зазначає актор Роман Муленко, що зіграв капітана Гліба Мазура, їм проводили навіть курс екстремального водіння і вони їздили по Пісках. Це була справжня фантастика.

Водна поліція, фото: телеканал "Україна"

Не обійшлися без каскадерів, і в серіалі "Водна поліція" одним з таких стала Катя Скрипок, що раніше вчилася в Китаї у майстрів.

"Мої друзі-каскадери з Австралії, Венесуели, Африки та України. У них своя команда, вони працюють з Джекі Чаном та іншими відомими акторами. Я тренувалася у них і навчилася всьому, що вони показували", – розповіла актриса Катя Скрипко, яка зіграла майора Вікторію Калініченко.

Водна поліція, фото: телеканал "Україна"

А ось Міла Римар, що зіграла старшого лейтенанта Ольгу Юзефович, зізнається, що завжди любила ігри чоловічого характеру, і займалася тайським боксом, із задоволенням і азартом відвідувала стрілецькі клуби.

"Хлопці на майданчику робили все, що було в його силах. Дуже цінно, коли люди настільки віддаються своїй професії, – поділився Артур Шурипа. - Ми всі старалися. Проект "Водна поліція" постійно тримав нас в тонусі".

Водна поліція, фото: телеканал "Україна"

У головних ролях також зіграли: Олександр Форманчук, Євген Сінчуков, Олександр Мавриц, Марго Баласанян та інші. Прем'єра відбудеться вже 31 Січня на телеканалі "Україна".

Нагадаємо, що "Лісабон" змусила професора з "паперового дому" ревнувати навіть у реальному житті: "обламали" кайф "Москві"

Раніше повідомлялося, що зу "Як я зустрів вашу маму" Елісон Ханніган поділилася рецептом шоколадних Брауні: покрокова інструкція

Також, Спайк з "Баффі-винищувачка вампірів" перетворився на рок-зірку, щоб не застарівати