У соціальній мережі розмістили нову інформацію, яка стосується геніальної письменниці Джоан Роулінг. Стало відомо, що Руперт Грінт, який виконував роль Рона Візлі в "Гаррі Поттері" повідомив, як ставиться до автора.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "peopletalk" в Instagram.

"Після того, як Джоан Роулінг звинуватили в трансфобії, її кар'єра фактично зазнала краху. Крім того, що її не запросили взяти участь у зйомках спецепізоду, присвяченого 20-річчю першого фільму про Гаррі Поттера, її не підтримав навіть головний герой фільму — Деніел Редкліфф. А тепер стало відомо, як до неї ставиться виконавець ролі Рона Візлі — Руперт Грінт", - підписали пубілкацію в соціальній мережі.

Важливо помітити, що останнім часом навколо Джоан Роулінг ходить дуже багато брудних чуток і звинувачень. Її навіть відмовився підтримати головний герой "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф. Не дивлячись на це, багато фанатів продовжують стежити за тим, що відбувається і підтримувати Джоан.

Руперт Грінт, Фото Getty

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"А де ж їх інклюзивність і свобода слова? Чому людина не може вільно висловлювати своє ставлення до чого небудь? Чому адекватне ставлення гноблять? Маячня", "мені її шкода дуже не вона, не було б фільму, щоб там не говорили", "От би вона просто заморозила права на Гаррі Поттера і заборонила цим акторам згадувати його! Жоден актор крім фільму не запам'ятався в інших фільмах", "капець, на неї виливають стільки бруду через правду....", - написали відгуки соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" Instagram

Нагадаємо, що Джоан Роулінг висунули абсурдне звинувачення.