Популярна українська телеведуча, блогер і благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram, де за нею стежить 1,5 мільйона чоловік.

На YouTube каналі Маші Єфросиніної вийшов новий випуск її авторського шоу "Іспит на відвертість". Цього разу вона взяла інтерв'ю у відомого українського боксера Олександра Усика. Але, глядачі дізналися не тільки цікаві подробиці з життя спортсмена, а й сама телеведуча повідала захоплюючу історію про бійку свого чоловіка Тимура Хромаєва в Нідерландах на Новий Рік.

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв

Як заявила телеведуча, під час їх прогулянки по нічному Амстердаму до неї пристав афроамериканець. Чоловік, немов доблесний воїн, вирішив заступитися за свою жінку і поліз у бійку. Але, сили були нерівні - він пішов на 12 осіб. На щастя, поліція була неподалік і буквально врятувала життя чоловікові. Єфросиніна настільки перелякалася за Хромаєва, думала - це їхня остання прогулянка.

"Величезна кількість людей на вулиці, опівночі, всі гуляють. Все, звичайно ж, в будь-яких станах, які там тільки можливі. І нам назустріч йшла компанія, напевно, чоловік дванадцять, хлопців-афроамериканців. І один з них взяв і схопив мене за п'яту точку. Типу: "Hey baby!". І мій Тимур, розвернувшись, прям поліз у бійку з цими дванадцятьма людьми. Це одна з найстрашніших сцен у моєму житті. Я ненавиджу Амстердам. І я дуже переживала, що вони його просто вб'ють. Але поліція була поруч", - поділилася телеведуча.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Нагадаємо, Маша Єфросиніна поділилася з Олею Поляковою враженнями від першого с*ксу: "Багато болю і страждань"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна пояснила, чому дочка повернулася після року навчання в Канаді: "Їй нікуди йти..."

Також портал Знай.uа писав, що Машу Єфросиніну навіть мороз на вулиці не зупинив - "голі" ноги, але зате в шубі: "Дико переживала"