У нульових актриса Ханна Мюррей була зіркою одного з головних підліткових серіалів "Молокососи". Її героїню відразу ж полюбили мільйони, і співпереживали її непростій долі, але при цьому романтизували її проблеми і мріяли жити так само.

Кожному герою серіалу "Молокососи" була виділена ціла серія, в якій розповідалася історія його життя. Тут порушувалися проблеми, з якими школяреві доводиться боротися. Однією з перших глядачі дізналися історію Кессі, яку і зіграла Ханна. Ця блондинка через неувагу батьків, поглинених вихованням молодшої дитини, довела себе до анорексії, передає "Соѕмо".

Ханна Мюррей, instagram.com/thehannahmurray

У серіалі показували, як Кессі відвідує психіатричну клініку, зривається і доводить себе до булімії. Дівчина постійно обманювала оточуючих щодо свого самопочуття. Таким образам юним глядачам хотіли показати, як складно боротися з анорексією.

Однак образ Кессі, навпаки, зачарував школярок. У момент виходу серіалу фото з актрисою Ханною Мюррей, яка зіграла дівчину, красувалися в сотнях пабліків, присвячених хворобливому схудненню.

Кадр з серіалу " Гра престолів»

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Але сама актриса явно не пропагувала хворобливу худорлявість, по якій запам'яталася багатьом глядачам. Перші зміни в її зовнішності помітили, коли в 2012 року дівчина приєдналася до "Гри престолів" і зіграла кохану кращого друга Джона Сноу Семвелла Тарлі. Вже після закінчення серіалу Ханна ще сильніше поправилася і сьогодні вже не сильно схожа на свою героїню з фільму "Молокососи".

Ханна Мюррей, instagram.com/thehannahmurray

Нагадавши, Олена Кравець з " Квартал 95 "знову взялася за ножиці і без жалю обрізала волосся:"сміливо". Олена Кравець з "Кварталу 95" розкрила секрет гарного настрою

Раніше Знай писав, Ольга Сумська в компанії молоденьких блогерів згадала часи палкої Роксолани: "любов і...". Артистка побувала на допрем'єрному показі нового фільму

Також Знай повідомляв, гладенько і мокро: оголена Меган Фокс засвітила свій "бутон" Меган Фокс вбирає своє недавно заручене блаженство в новому інтимному відео