Популярна українська акторка Тетяна Песик, яка відома завдяки своїй участі в гумористичному скетчкомі "Країна У" і шоу "Жіночий квартал", має чимало шанувальників. Артистка регулярно ділиться новинами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 475 осіб.

Цього разу, замість яскравих кадрів з фотосесій або закулісся шоу, Тетяна Песик розмістила знімок зі свого повсякденного життя, де вона - проста і щира дівчина, а не телезірка. На фото артистка позує практично без макіяжу, сидячи на сходах і скромно склавши свої ручки і ніжки. При цьому, як і завжди, тепла посмішка не покинула її прекрасне личко.

Скріншот з Instagram, Тетяна Песик

У підписі до публікації Тетяна поскаржилася, що в зимові пори року їй успішно вдається контролювати свій раціон, а влітку зовсім навпаки. Також гумористка зазначила, що люди все рідше впізнають її в реальному житті. Кажуть, мовляв, на телеекрані вона виглядає не так добре.

"@vipvolodka підказав шо людям взамін на це говорити: купіть собі нормальний телевізор і поставте нормальне розширення 😂Так от, до чого я веду зовнішність це канєшно добре, але внутрішня краса то є основне", - підсумувала артистка.

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Показати ще

Коментарі - instagram.com/tanet_vip/

Коментарі - instagram.com/tanet_vip/

Нагадаємо, зірка "Кварталу 95" Тетяна Песик показала вражаючу силу макіяжу - постаріла років на 30 без гриму

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Жіночогокварталі" Тетяна Песик почула від фанатів вічне запитання всіх бабусь: "Чому незаміжня?"

Також портал Знай.uа писав, що старий друг "роздягнув" зірку "Жіночого кварталу" Тетяну Песик заради фото: "Забула поголити ноги"