Відома естрадна співачка Ірина Аллегрова кілька років тому розпустила свій колектив і відмовилася від гастролей. Знаменитість зараз бажає вести закритий спосіб життя. Однак, вона все ж зважилася розповісти, чому віддалилася від шоу-бізнесу.

Ірина Аллегрова зізналася, що просто розчарувалася в колегах, які все більше йдуть від мистецтва в бік епатажу і хайпу, передає "starhit".

"Моє творче світовідчуття на сьогодні таке, що говорити про те, що було, безглуздо, а про те, що відбувається зараз в моєму цеху, можу сказати тільки цитатою великого Градського — царство йому Небесне, не віриться, що його немає. Колись він вдало пожартував, а я відношу цей жарт до своєї професії: "Я пішла з великого сексу". Тому що, те що відбувається в шоу-бізнесі, це вже навіть не секс і не порно, а Содом і Гоморра, на мій погляд", — заявила артистка.

Ірина Аллегрова, кадр з відео

Після того як артистка поставила свою кар'єру співачки на паузу захопилася випічкою хліба. Вона випікає його для своєї сім'ї та близьких друзів.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

"Печу родині і друзям — пишні, божевільні, корисні хліба. І про це, до речі, можу говорити годинами!"- зазначила Ірина Олександрівна.

Аллегрова підкреслила, що не збирається відновлювати гастролі. Вона серйозно ставиться до коронавірусної інфекції, яку легко підчепити на кожному кроці.

Ірина Алегрова, фото: instagram.com/irinaallegrovaofficial

"Те, що відбувається зараз, сприймаю особливо пронизливо. Багато моїх колег працюють - і прапор їм до рук, але я це не вітаю. Треба думати про людей. Ось я перш за все думаю про людей, а не про свою кишеню", — уклала зірка.

Нагадавши, що Лоліта з королевою і Овсієнко заспівали українською — унікальні кадри без фанери і гламуру. Лоліта Мілявська з Наташею Корольовою та Тетяною Овсієнко заспівали українською

Раніше Знай писав, Аллегрова закликала боротися за любов:"не тільки між чоловіком і жінкою". Ірина Аллегрова порадила подумати про кохання

Також Знай повідомляв, Аллегрову виставили на" показ " без перуки і макіяжу-друг співачки показав дивне фото