Для всіх українських телеглядачів, які люблять дивитися гумористичне шоу "Ліга сміху", з'явилися дуже цікаві новини. Так, новим зірковим тренером замість Олесі Жураковської стала російська гумористка Тетяна Лазарєва, дружина Михайла Шаца.

Буквально днями пройшли перші зйомки дев'ятого сезону, і Тетяна засвітилася на кріслі судді, опублікувавши відео в Insta-Stories.

Варто зазначити, що тренери минулого сезону теж на місці - Боклан, Єфросиніна, Пікалов і Дантес. А ось Сергія Бабкіна замінили на всім вже відомого Ігоря Ласточкіна.

Stories Тетяни Лазаревої, скріншот: Instagram

Можна помітити, що Тетяна Лазарєва вже не раз в інтерв'ю говорила про "Лігу сміху" як про приклад крутого гумористичного шоу, яким дуже давно був КВК. І взагалі вона опозиціонерка. Однак це рішення дивно виглядає навіть в рамках самого формату шоу. На "Лізі сміху" так багато автентичного гумору, який Лазарєва просто не зрозуміє.

Популярні новини зараз

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що сам Михайло Шац продовжує робити подкаст для YouTube-каналу "Labelsmart" - "Тату, зачини двері". В даному проєкті Михайло бере участь разом з донькою Сонею Шац, до себе тато з донькою звуть відомих в медіапросторі зірок і обговорюють з ними актуальні питання з життя.

Раніше повідомляли, спливла давня сварка Олі Полякової з Володимиром Зеленським - "королева ночі" заглушила весь зал: "Думати треба іноді".

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Ткач з Квартал 95 втік з України і почав чудити на чужині: "Трохи перегрівся".

Знай.uа писав, 18-річна дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" здивувала дорослим виглядом і серйозними захопленнями: з мамою, як сестри.