У соціальній мережі розмітили несподівану інформацію, в якій йдеться про те, що американський підприємець і актор Арнольд Шварценеггер потрапив в аварію. В результаті непередбаченої події стало відомо, що 38-й губернатор Каліфорнії на позашляховику налетів на автомобіль, через що постраждала жінка.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» Instagram.

"Арнольд Шварценеггер став винуватцем автомобільної аварії подробиці - за посиланням в описі", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Варто відзначити, що ситуація, що склалася виявилася дуже несподіваною. Американський 38-й губернатор Каліфорнії спровокував автомобільну аварію, де постраждала безневинна жінка.

ДТП з Арнольдом Шварценеггером, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Люди, які дізналися цю інформацію, відразу вирішили відреагувати на неї в коментарях. Крім цього, один користувач в соціальній мережі детально описав, що насправді сталося на дорозі.

Арнольд Шварцнеггер, фото: Instagram

"Аварія з палаючою вантажівкою або з автоцистерною, наповненою рідким азотом?", "Джерела правоохоронних органів повідомили виданню TMZ, що Арнольд Шварценеггер потрапив в автомобільну аварію. За ймовірною версією причиною ДТП стало порушення Арнольдом правила дорожнього руху. Жінка, яка сиділа в іншому автомобілі, отримала серйозні поранення і доставлена в госпіталь. Сам Арнольд не постраждав. Позашляховик Шварценеггера Yukon різко в'їхав в автомобіль Prius і наїхав на нього зверху, за кермом була жінка, яка отримала травму голови», «Ей, Арнольд», "так, що у них там таке", - написали відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" Instagam

Нагадаємо, що у мережі повідомили про розлучення Арнольда Шварценеггера.