Телеведучий Володимир Остапчук разом з дружиною Христиною провів насичені зимові вихідні - спочатку в Буковелі, потім в Куршовелі.

Чоловік часто викладає будь-які публікації на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч осіб. Зараз він вирішив нагадати про те, що вже відбулася прем'єра комедійної стрічки "Любов і блогери" в кінотеатрах. Фільм зараз можна подивитися скрізь. Володимир - продюсер цієї картини разом з Євгеном Таллером.

Володимир Остапчук та Христина, фото: Instagram

У стрічці взяли участь Назар Задніпровський, Ольга Сумська, Анна Трінчер, Роман Свечкоренко (з "Холостячки"), Інна Приходько, Богдан Шелудяк та багато інших. Про останній з названих акторів ми зараз і поговоримо.

"Це просто один маленький епізод нашого фільму "Любов і блогери". І взагалі це дуже ржачна комедія🙏 сходіть обов'язково🥰", - пише Володимир Остапчук у публікації.

Він виставив кумедний фрагмент, в якому Богдан повторює кумедний "танцювальний" рух, а потім отримує невелике образливе висловлювання від бабусі.

Популярні новини зараз

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Остапчук з дружиною, скріншот: YouTube

"Моя улюблена актриса😂", "Я на вихідних піду дивитися другий раз!", "Не знаю ,не можу за всіх відповідати, але мені зайшло, дуже класна комедія, і посміятися було над чим, спасибі творцям і акторам. І ще, деякі навіть не актори, але вони молодці🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Павло Зібров полоскотав своїми моторними вусиками Ольгу Сумську, навіть Юрія Нікітіна не посоромився: "Отримав масу задоволення"

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Сумська в компанії молоденьких блогерів згадала часи палкої Роксолани: "Любов і..."

Знай.ua писав, нахаба схопив Машу Єфросиніну за п'яту точку, але тут же був повалений її чоловіком: один проти 12-ти