Гриша Решетник спробував себе в якості танцюриста. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник є популярною персоною, до якого можуть прислухатися українці. Чоловік активно веде свою Instagram-сторінці, яка має п'ятсот дві тисячі передплатників. З ними він ділиться подробицями свого життя, а іноді спілкується у форматі сторіз

22 січня Решетник опублікував відеозапис. На ньому він станцював танець з руками на колінах в чорному костюмі під композицію Maneskin. Своє відео він підписав чотирма цифрами 2022.

Фолловери активно почали коментувати даний пост.

"Гриша Ти як завжди На Висоті❤🎉❤🍀❤""; "Ну красень😆, що я можу ще сказати😀😀😀😀👌👌"; "Тато Гриць давай) давай)🔥🔥🔥🔥"; "Так мій тато танцює 😂❤️", - повідомляють вони.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще
Нагадаємо, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу
Також Знай писав, на "Танці з зірками" згадали про "скарби" Влада Ями і Юрія Горбунова: багатші Білла Гейтса. У понеділок, 22 числа, чого багато хто не знає, святкується День синів, з чим представники проекту і вирішили привітати українців.
Раніше повідомляв Знай, суддю "Танці з зірками" Влада Яму атакували божевільні банани на дикій каталці: "до якого можна?"

Як повідомляв " Знай.ua", психолог Роман Свечкоренко з "Холостячки" вплутався в бійку через дівчину: зламана рука і поїздка в поліцію