Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка вже давненько виступає в сусідній Росії, навіть у свої майже 40 років продовжує радувати шанувальників шикарною фігурою. На цей раз Віра Брежнєва вирішила розповісти про свою лінію аксесуарів для макіяжу, продемонструвавши можливості кистей.

Про це стало відомо завдяки новому відео Віри Брежнєвої в мережі Instagram.

Віра Брежнєва, фото: Instagram

"Свіжою і відпочилою вриваюся у ваш вихідний! Щоб показати нові прекрасні міні-кисті з колекції "popcorn" від VERA beauty! 1. Поміщаються в будь-яку косметичку. 2. Ручка з пресованої кукурудзи. 3. Високоякісний ворс. Колекція з 10 кистей! Все, щоб намалювати гарний настрій!", - пише Віра Брежнєва.

Віра Брежнєва, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Віра Брежнєва, фото: Instagram

Можна помітити, що сама співачка зробила для своєї лінії косметики ціле рекламне відео на якому позує з пензликами і малює ними різними кольорами по великому склу, виводячи навіть сердечко для своїх відданих прихильниць. Віра стоїть з легким макіяжем, а також в білому верху, який змахує на блузку.

Передплатники Віри Брежнєвої почали активно переглядати ролик, ставити лайки і залишати компліменти. Ось, що пишуть під відео: "Красуня Віра", "Кицька", "Красоточка", "Мур мур мур. Муркісюнечка", "Як красиво", "А мені на мордочці можеш?", "Це якраз те, що потрібно моряку в морі)", "Мило і купа приємних емоцій".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Віру Брежнєву задовольнили краще, ніж це може Костянтин Меладзе: "Душею і тілом".

Як повідомляв Знай.uа, новорічний стіл змусив Віру Брежнєву подумати про "попиних вушках" і животику: "Це всередині...".

Знай.uа писав, напівгола Віра Брежнєва згадала шалені часи у ВІАГрі і оселилася в акваріумі: "Я ще такого не бачила".