Доанадский поп-R&B-співак, автор і виконавець пісня 27-річний Джастін Бібер потрапив у центр уваги. Артиста помітили на вулиці в гордій самоті і з дуже поганим настроєм.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Джастін Бібер щось виглядає зовсім невеселим і в черговий раз з'являється без Хейлі Пару вже давно не бачили разом #джастінбібер #хейлібібер", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Потрібно помітити, що останнім часом ходить багато неприємних чуток про те, що популярний артист все рідше перебувати зі своєю дружиною поруч. Фанати Джастіна нагадали про те, що молода зірка часто перебувати в депресії, що може говорити про несприятливу обстановку в сім'ї.

Джастін Бібер, фото з instagram

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Багатотисячна аудиторія, яка побачила дану публікацію, не змусила себе довго чекати і почала коментувати фотографію співака.

Хейлі Бібер

"Відчепіться від нього, він теж має право не посміхатися завжди, Хейлі на зйомках. Досить марити", "мене чекає", "вже і вийти одному не можна", "а він повинен 24/7 посміхатися??", "Сподіваюся Хейлі зійдеться зі своїм колишнім, краще виглядали", "так ясна річ вічно в якомусь депресняку, хто таке витримає, Хейлі рано чи пізно все одно втече від нього, це ж нестерпно", "найголовніше – стильний", "навіщо ці нагнітання?", "Депресія, втрата піку популярності, вичавили всі соки коли був підлітком, пережити героїнову залежність, звичайно йому хреново хлопців. Не здивуюся якщо далі триває наркоманія", - залишають відгуки користувачі соцмережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що дружина Джастіна Бібера обтягнула нижче пояса.