Лоліта Мілявська показала те, як змінила свій стиль. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна вже не перший десяток років співачка, колишня дружина продюсера Олександра Цекало Лоліта Мілявська продовжує радувати і дивувати своїх мережевих шанувальників новими кадрами з життя. На її Instagram-сторінці вже 3,3 мільйона передплатників, які активно лайкають різноманітні пости, відео та фотографії.

Лоліта Мілявська, скріншот: Youtube

24 січня жінка опублікувала відеозапис в Instagram, де показала як її стриже перукар. У підписі до неї Мілявська розповіла, що сильно обросла.

"Як це - бути в Пітері і не оновити голову у Льоші @alexey_osipchuk️ ️ Обросла за два місяці так, що комусь на паричок вистачило б☝️ ⁣ ⁣ ⠀ але тепер, причесана в стилі «пристойна жінка», повертаюся до гламуру😜 ✌️. На тлі падаючого рубля, мої впали на підлогу салону волосся, суща х-ня.. Але ж пройде і це☺️", - повідомила вона.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Лоліта Мілявська, скріншот

Знай.ua писав, Віталій Козловський зі сталевими біцепсами зазіхнув на лаври Олега Винника: навіть вовчиці задивилися.

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко здивувала Івана Урганта своїми апетитами - у того аж щелепа відвисла: "не лізе в рот"

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.