Відома українська журналістка, телеведуча, блогер і правозахисниця Маша Єфросиніна продовжує дивувати своїх численних шанувальників відвертими зізнаннями. Цього разу 42-річна зірка телебачення розповіла, чому свого часу вона набрала цілих 20 кілограм ваги. Звичайно, першим під удар потрапило те, що Маша скаржилася на розмір свого сну, а не на продукти харчування.

Про це стало відомо завдяки невеликому відрізок інтерв'ю Маші Єфросиніної, яке виставили шанувальники її хорошої подруги, співачки Тіни Кароль в мережі TIkTok.

Маша Єфросиніна, скріншот: TikTok

"Я дуже поправилася на "Підйомі". Я хворіла, я по-жіночому повністю зупинилася, тому що постійні 3-х, 4-х годинні проміжки сну, для того щоб встати о 4:30 знищили всю мою гормональну систему", — зазначила Маша.

Маша Єфросиніна, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Далі телеведуча вирішила розповісти більш відверті моменти з життя для свого інтерв'юера.

"Я набрала 20 кілограм, аномальних для мене і моєї генетики. І весь свій прожитий п'ятирічний час в "Підйомі", яке стало для мене дороговказною зіркою в довге життя зірки було ознаменовано тим, що я була нещастним глибоко людиною. Але я навчилася реготати, так що всі валялися, проспалися - від тих, хто сидить на горщику до тих, хто мчить на роботу. Це була моя реальність", - розповіла Маша.

Раніше повідомляли, 18-річна дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" здивувала дорослим виглядом і серйозними захопленнями: з мамою, як сестри.

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова зважилася на велике визнання на своє 38-річчя: "Багато років я була...".

Знай.uа писав, без Маші Єфросиніної, але з Дзідзьо: Оля Полякова "відбила" кума Олі Цибульської для вихідних українців.