У вівторок, 25 січня відомій співачці Тіні Кароль виповнилося 37 років. У цей день пропонуємо згадати найгучніші романи дівчини, а також рідкісні факти про неї.

Артистка завжди була красунею, і мала багато залицяльників. Студентські роки не стали винятком. Її першим коханням став Дмитро Тубольцев, який був старший за неї на шість років. Їй на той момент було всього 18 років.

Дмитро Тубольцев, фото: вільне джерело

Прожили три роки, але, потім він став захоплюватися і іншими дівчатами, серед яких і Світлана Лобода. Розлучитися вони прийняли рішення перед конкурсом" Нова хвиля", коли Тіна Кароль застала його за поцілунком з іншого.

"За всі ці роки бачилися, може, пару раз, були раді, але не торкалися наших старих тем. Бачилися просто як люди, які знають один одного по роботі і поважають. Але зараз принципово не спілкуємося, нам обом це не треба" - розповідав чоловік.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Саме з того моменту вони і недолюблюють один одного зі Світланою Лободою.

Після цього вона почала зустрічатися з артистом з колективу "Иванушки" Кирилом Туриченко. Вони разом брали участь у відборі на Євробачення в 2006 році, а самі відносини ретельно приховували від продюсера.

Кирило Туриченко, фото: вільне джерело

Відносини тривали недовго, і вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Євгеном Огіром. Він вже був одружений раніше, і виховував сина, що народився поза шлюбом в 2005 році.

У той час Тіна була в жахливому фізичному і моральному стані, і від нервів схудла до 40 кілограмів. Саме Євген її вивів з того стану.

Тіна Кароль з чоловіком, фото: вільне джерело

Одружилися вони в 2008 році в одному з рестораном столиці, а весільну церемонію провели на Мальдівах. Вони мріяли прожити разом все життя, і побудували за Києвом будинок.

У 2012 році стало відомо про страшну хворобу чоловіка - рак шлунка, і вже в квітні 2013 його не стало.

Після цього Тіна Кароль закрилася в собі, і не підпускала близько нікого до себе. З роками стало простіше, і Тіна артистка говорила, що їй набагато краще, і вона навіть замислювалася над новими відносинами, так як занадто багато часу пройшло вже.

Дан Балан і Тіна Кароль, фото: Instagram

Їй приписували романи з безліччю чоловіків, серед яких і молдавський артист Дан Балан. При цьому, достовірно нічого невідомо про це, і як зазначила сама Тіна Кароль, навіть якщо у неї з'являться стосунки, навіть якщо вона вийде заміж або вже заміжня - розповідати про це вона не планує. Найближчим часом так точно.

Нагадаємо, що Тіна Кароль зізналася, як насилу стала знаменитістю, слідуючи за мрією всього життя

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль розповіла про другу вагітність-донечку хоче, щоб Дан Балан її виховував

Також, Тіна Кароль після пісні про загиблого чоловіка зі сльозами на очах почула три головних слова