Популярна українська телеведуча зробила вельми несподіване зізнання про свій емоційний стан

Про те, чим викликані такі переживання, і що саме вплинуло на відчуття навколишньої дійсності, у своєму офіційному Instagram-акаунті, відверто зізналася Лідія Таран.

Фото зі сторінки Лідії Таран

Як пише сама Лідія, єдине правильне Українське слово, яким можна описати все те, що вона бачить навколо, і, природно, пізніше і відчуває - "Сум'яття". І, за її ж відчуттями, подібний стан душі торкнувся й інших українців, особливо, її шанувальників.

Попри те, що фотографії до публікації досить життєрадісні, і випромінюють певну енергію, безумовну красу і максимум чарівності, все, що помічає навколо Лідія Таран - виключно недолік цього тепла, поглинання надмірною тривогою, відсутність нормальних фарб навколо, як і дефіцит променів сонця, включаючи хоча б трохи любові.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Телеведуча вважає, що все це можна повернути в життя, якщо зробити невеликий "флешбек", відмотавши час назад, на місяць, і зануритися в атмосферу новорічних свят і побажань. Тільки в цьому випадку, все, можливо, і стане відмінно.

Відзначимо, що в коментарях не залишилися байдужими до одкровень Лідії, і дали трохи порад, ґрунтуючись на власному досвіді: "та ні, все буде нормально. Головне якусь цікаву книжку і завалиться на диван "Вову" і сум'яття як рукою зніме."

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/lidiyataran

До слова, до цього на "Знай" писали про те, що травесті-діва Монро своєрідно заспокоїла всіх українців, прокоментувавши напруженість на кордоні з РФ.

Також раніше ми інформували про те, що прекрасно виглядає, як для свого віку, актрису Елізабет Херлі, шанувальники сплутали зі співачкою Ані Лорак.

А до цього наш портал повідомляли про те, як насправді батьки школярів відгукуються про оновлене меню, розроблене за участю Євгена Клопотенка.