У соціальній мережі розмістили інформацію про продовження відомого серіалу «Секс і місто». Стало відомо, що багато фанатів дуже сильно розчарувалися в довгоочікуваному новому сезоні.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Нова серія "і просто так..." не на жарт розлютила російську аудиторію подробиці — за посиланням в описі", - підписаний пост в соціальній мережі.

Варто відзначити, що після багатьох років очікувань серіал «Секс і місто» зазнав справжнього фіаско. Багато фанатів в один голос кажуть, що продовження легендарної стрічки їх розчарувало.

"Секс у Великому Місті", скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Ну кого розлютила? Я теж аудиторія, і мене не розлютило, мені все одно, підгорає тільки коли є чому підгоріти", "така заява реально як образа звучить, не дуже то красиво з боку режисерів.Самі себе опускають", "це фільм не про те, що 4 дівчини сплять з усіма підряд, називаючи це відносинами??? Одна назва фільму чого варта", "тому що у російської аудиторії не все в порядку з самооцінкою. Їм дофіга важливо що і хто про них скаже і подумає. На відміну від тих же американців, яким взагалі пофіг", "а чого ніхто не обурювався коли в Shameless з'явилася Російська повія?)", "Весь серіал про толерантність у всьому до всього, аж до нудоти... але при цьому такі фрази різкі немає логіки в цьому продовженні)", - пишуть коментарі юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі показали, як зараз виглядає Саманта Джонс і її коханий.