Катерина Репяхова поділилася рецептом своєї мами. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Молода дружина популярного українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, має велику аудиторію в соціальній мережі Instagram. Там на неї підписано вісімдесят тисяч осіб, які активно коментують і лайкають її пости. Жінка намагається активно ділитися фрагментами її роботи, материнства, захоплень. Іноді вона спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

25 січня дівчина показала салат, який приготувала її мама за десять хвилин. Тим, хто почав розпитувати рецепт цієї страви, вона надала рецепт, який випросила по whatsapp.

Даний салат з грушею, курячою печінкою готується дуже швидко. Пікантності додає оригінальний соус з гірчицею, соком лимона, медом.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Знай.ua писав, Віталій Козловський зі сталевими біцепсами зазіхнув на лаври Олега Винника: навіть вовчиці задивилися.

Також ми повідомляли, що Катя Репяхова після сварки з Віктором Павликом провела час у Буковелі з близьким чоловіком. У січні дівчина вирушила на відпочинок Буковель. У Instagram вона розповіла подробиці поїздки і опублікувала фотографії та відеозаписи звідти.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.