З Австралії прийшла вельми дивна історія, яка на щастя закінчилася добре. Справа в тому, що місцевий спортивний світ надав хлопчикові, якого жорстоко тролили в мережі за те, що він "занадто великий", щоб грати в місцевій команді Союзу регбі до 12 років, надав сильну підтримку.

Про цю історію стало відомо завдяки новій публікації видання 7News.

Батько хлопчика Марк Пагслі в Twitter розповів про несамовиті образи, які зазнав його син Алфі після того, як фотографія хлопчика, який грає за футбольний клуб "Oakdale Rugby Football", опублікували в Facebook.

"Довелося видалити пост з Facebook, так як якийсь ідіот прокоментував, що мій хлопчик занадто "великий", щоб грати у віці до 12 років, і що він нездоровий. Якби тільки люди знали, як старанно він працює, щоб стати краще, і наскільки низькою була його впевненість у собі. Не хвилюйся, Альфі, я завжди буду твоїм найбільшим шанувальником", - написав Містер Паглі.

Потім він поділився фотографією всієї команди, щоб показати, що його син такий же за розміром, як і інші члени його команди.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Альфі Пагслі та його команда, фото: Twitter

Тепер про Альфі Пагслі говорять в спорті, він став предметом цілої хвилі добрих побажань і надихаючих відповідей від багатьох найвідоміших гравців і команд в регбі, які запропонували 11-річному юнакові з Південного Уельсу неймовірні можливості. За пару коротких днів пост вже зібрав понад 225 тисяч лайків і більше 10 тисяч коментарів підтримки.

Раніше повідомляли, 28-річний безбілетник не встиг проскочити через турнікет в метро і поїхав на той світ: "Був хорошим хлопцем...".

Як повідомляв Знай.uа, батьки зацькували дитину за відмову мами здавати 5 тисяч на подарунок вихователям: "Жлобихи кінчені".

Знай.uа писав, жінка, яка народилася з "заячою губою" і пройшла через знущання в школі розповіла, як впоратися з булінгом: "Не тримайте це всередині".