Сестра Періс Хілтон і самостійна світська левиця Нікі вже ділить двох дітей зі своїм чоловіком Джеймсом Ротшильдом в той час, як третя дитина вже на підході.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Сестра Періс Хілтон, Нікі Хілтон, оголосила, що чекає третю дитину від чоловіка Джеймса Ротшильда.

Спадкоємиця готелів і світська левиця Нікі, якій 38 років, вже мама Лілі-Грейс Вікторії, п'яти років, і Теодори «Тедді» Мерилін, чотирьох років, з фінансистом Джеймсом, 37 років.

Пара підтвердила свої радісні новини People-І, хоча стать дитини поки невідома, їх нова дитина повинна народитися влітку 2022 року.

Популярні новини зараз

До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

Українцям роздають безкоштовне житло в одній з європейських країн: як оселитися

З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат

Показати ще

Вони одружилися на розкішній церемонії в Кенсінгтонському палаці ще в 2014 році.

Нікі і Джеймс Ротшильд

Відкриваючи питання та відповіді з брендом дитячого одягу Dotty Dunagree в минулому про материнство, Нікі звернулася до "материнської вини", яку вона відчуває як батько, залишивши своїх дітей, щоб зайнятися власною кар'єрою.

Вона пояснила: "Я думаю, що всі мами страждають від почуття провини. Я думаю, що ми всі могли б впоратися з цим краще, і важливо як і раніше робити те, що ви любите. Не дозволяйте дітям повністю заволодіти вашим життям. Кожного разу, коли я їжджу по роботі, я відчуваю себе винною за те, що залишаю дітей. Але в той же час я думаю, що це також подає хороший приклад вашим дітям в роботі над тим, чим ви захоплені. Я хочу подавати особистий приклад".

Сестра Періс Хілтон Нікі

Нікі додала, що пандемія Covid - 19 допомогла їй якісно проводити час зі своїми дітьми, розповівши своїм шанувальникам: "Мені дивно подобалося не виходити з дому цілими днями. Було щось таке затишне в тому, щоб бути замкненою з сім'єю. Якісний сімейний час, безумовно, став срібною підкладкою пандемії".

Нікі і Джеймс познайомилися на весіллі дочки мільярдера Берні Екклстона Петри в 2011 році і побралися після трьох років знайомства.

Нагадаємо, що у мережі показали, як виглядали сестри Кім Кардашьян до слави.