Відома російська балерина і акторка Анастасія Волочкова, яка прославилася через гучні скандали і всюдисущий шпагат, любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,2 мільйона людей.

Як відомо, зараз балерина перебуває в романтичних стосунках з чоловіком на ім'я Сергій, з яким вона познайомилася на популярному шоу "Давай одружимося", де він і сам розповів про своє життя. Але, після скандального випадку на борту літака, коли до парочки пристали через відсутність медичної маски, спливли нові подробиці про його минуле.

Анастасія Волочкова та Сергій, шоу "Давай одружимося"

Як виявилося, у Сергія є судимість за крадіжку, а на сьогоднішній день його і зовсім розшукує українська поліція за ще один злочин - терористичний акт з застосуванням зброї. Що ж думає сама Волочкова з цього приводу, вона розповіла в своєму Instagram. Балерина люто захищає свого коханого і заявляє, що він дійсно наробив чимало помилок в минулому, але зараз її це не хвилює, адже проступки він зробив до їх відносин.

Минуле Сергія, чоловіка Насті Волочкової

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"На будь-яку людину можна наковиряти будь-якого бруду. Ми всі не безгрішні. Я теж в житті нас багато дурощів. Ну то що? Я цього не приховую. Мене стільки обливали брудом!🙈 Є люди, яким я не подобаюся, дратую, які ставляться до мене негативно. Це їхнє право. Але це ж не означає, що я погана людина. Але ж думка про людину можна складати, дізнавшись його особисто. Все, що було в житті Сергія, було до зустрічі зі мною. А для мене він розкрився добропорядними уважною людиною", - написала Анастасія.

Вона добре відгукується про Сергія і вважає, що він людина добра, не бажає їй зла. Також вона згадала недавню 15-денну подорож на Мальдіви, яка дуже зблизил=а з і зміцнила відносини.

Скріншот з Instagram, Настя Волочкова

"Ми ще й пожити разом не встигли, окрім як на Мальдівах 15 днів. Це була прекрасна і чарівна романтична подорож. 🙏🌴❤ ️ Можу собі дозволити 😉💪🔥 Сергій дуже хороша людина. Позитивний і благородний. І ми завжди будемо захищати один одного, що б не сталося і скільки б нашим відносинам не судилося тривати.😊" - підсумувала Волочкова.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова вибачилася за п'яні витівки в літаку, але вилаяла бортпровідника: "Докопався..."

Як повідомляв Знай.uа, Сергій в прольоті: Анастасію Волочкову застукали в обіймах Микити Джигурди: "Два чоботи пара"

Також портал Знай.uа писав, що Настю Волочкову здали "з потрохами" після недавнього пияцтва і скандалу з бортпровідниками: "Вона твереза не літає"