Відома модель і дружина французького актора Венсана Касселя 24-річна Тіна Кунакі здивувала шикарним образом на Тижні моди в Парижі на показі Valentino.
Половину зими Тіна Кунакі провела разом з родиною на бразильському узбережжі. Дівчина вже встигла повернутися додому в Париж, адже не могла пропустити Тиждень високої моди. Модель сиділа в першому ряду кількох ключових шоу і спостерігала за показами. Одне з таких відбулося напередодні.
Так, на показі Valentino Тіна Кунакі з'явилася в спокусливому міні. Маленька чорна сукня вдало оголило її стрункі довгі ноги. Щоб додати образу яскравих нот, вона вирішила поекспериментувати зі взуттям. Дівчина приміряла кислотно зелені туфлі-човники на шпильці.

Тіна Кунакі на показі Valentino в Парижі

Особливу увагу дружина 55-річного Венсана Касселя приділила зачісці, так вона зачесала своє розкішне кучеряве волосся на один бік, додаючи більшої жіночності образу. Завершальним штрихом стали ніжні сережки в її вушках.

Тіна Кунакі на показі Valentino в Парижі

Варто відзначити, що знаменитий французький актор і починаюча перспективна модель одружилися більше трьох років тому. Кожну зиму Венсан Кассель і Тіна Кунакі відправляються до Бразилії, де їх сім'я проводить більшу частину дня, загоряючи, купаючись і не відпускаючи один одного ні на крок.
Нагадавши, Молода дружина Венсана Касселя Тіна Кунакі вразила первозданною красою на лоні природи. Тіна Кунаки вразила природною красою
Раніше Знай писав, Тіна Кунакі стала посміховиськом на пляжі, коли її прийняли за хлопчика ззаду: "плоска ж*па". Вид ззаду на популярну Тіну Кунакі змусив подивитися на неї зовсім з іншого боку
Також Знай повідомляв, 24-річна модель Тіна Кунакі в купальнику показала свого "стиглого" красеня: "йому вже 80?". Дружина легендарного актора показала себе в купальнику