Переможниця романтичного шоу "Холостяк" блогерка Даша Квіткова зачарувала фанатів спокусливими кадрами з відпочинку.

Дружина "Холостяка" Микити Добриніна має чимало шанувальників, тому вона намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та професійного життя в Instagram, де за нею стежить 1.7 мільйонів осіб.

Фото зі сторінки Даші Квіткової

Нещодавно Даша Квіткова разом з чоловіком Микитою Добриніним та маленьким сином Левом вирушили на відпочинок у теплі краї. Цього разу аби провести час разом у тиші та спокої вони обрали Сейшельські острови.

Фото зі сторінки Даші Квіткової

Звісно, відпочинок не міг пройти без красивих фото на пляжі. Блогерка вирішила постати перед фанатами у доволі незвичному і дуже сексуальному образі. Вона позувала на стовбурі пальми у костюмчику з тваринним принтом, завдяки чому була схожа на левицю.
Фанати були у захваті від її нового образу, саме тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів.

"Вау😍", "Ваші фото з відпочинку🔥", "Вау-вау-вау🔥🔥🔥сексі😍круті фото!", "Даша ви🔥", "Дуже красивий погляд, як у кішки 🔥", "Даша, бомбічні фотки🔥❤️🔥", "Фото просто🔥", "Дика левиця", "Це фото, Вам реально пасує🔥🔥🔥", "Краса 😍", - зазначили вони.

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Даша Квіткова зробила те, чого не зміг Андрій Задворний на "Холостячці" - Злата Огнєвіч буде "в ауті": "Мрія кожної"

Також Знай писав, дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова виваляла попу в піску і налякала всіх довкола: "Думала, гігантська медуза"

Раніше Знай повідомляв, Даша Квіткова обернулася засмаглою попою, згадавши маленького чоловічка у себе в животі: "Будемо милуватися"