Відома українська співачка і дружина Володимира Дантеса Надія Дорофєєва вразила шанувальників спокусливими фото в нижній білизні.

Надя Дорофєєва має багатомільйонну армію шанувальників, саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 5.1 мільйона осіб.

Фото зі сторінки Наді Дорофєєвої

На цей раз Надя Дорофєєва вирішила поділитися серією спокусливих знімків в нижній білизні. На одному з фото співачка засвітила своє декольте. Вона позувала в бюстгальтері молочного кольору, світлих джинсах і кофтині, яку вже практично зняла.

Фото зі сторінки Наді Дорофєєвої

"І ніхто не винен, що втрачали ми контроль. Все одно, що кажуть raznotsvetnaya ... Продовжиш?", - так Надя Дорофєєва підписала фото.

Відданим фанатам Наді Дорофєєвої дуже сподобалися її нові фото, саме тому вони відразу ж почали залишати для неї компліменти.

"Різнобарвна любов❤️", "Навіщо так гаряче🔥", "Надя, ну як завжди ох**нна😍", " Втрачати контроль з тобою ми звикли.... 🤍😃", "Надяяяя, це відвал всього 🔥😍", "Дуже естетично", "Каааайф😍🤤🔥", "Фотки вау😍❤️", "Коротко як відбити чоловіків😂", "Красиво 🔥", "Неймовірно красива😍", — зазначили вони.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадавши, Надя Дорофєєва обізвала Володимира Дантеса при всіх: "ти схожий на...". Українська знаменитість показала кумедне відео з теплого курорту

Раніше Знай писав, Надя Дорофєєва задерла сорочку і показала тату на цікавому місці: "пообіцяла бути сміливіше". Співачка Надя Дорофєєва показала шанувальникам, де "набила" нове татуювання

Також Знай повідомляв, Володимир Дантес зізнався, що збирається цілувати у Наді Дорофєєвої: "але там водорості". Український співак зізнався в коханні своїй дружині