Відома українська телеведуча, яка вже тривалий час проживає на території Російської Федерації, Регіна Тодоренко поділилася черговим кадром з відпустки, і розповіла про вуличне мистецтво.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина подорожує, тому контенту у неї предостатньо.

Цього разу вона показала кадри з Тулума, що в Мексиці. Вона просто вирішила прогулятися по старих вуличках міста, і жодного разу про це не пошкодувала, адже це справжнє мистецтво.

"Just a soul of nature and art ❤️випадково блукаючи по широких загазованих і часом занедбаних вулицях Тулума, ми знайшли прекрасне містечко, оазис в галасливому місті 🌴! І були приємно здивовані глибокими, філософськими думками творців Арт-об'єктів. Рекомендую поціновувачам сучасного мистецтва ❤️ #tulum #mexico"- йдеться в повідомленні під постом.

По всій видимості цю поїздку дівчина точно запам'ятає надовго, адже встигла отримати масу позитивних емоцій. В якості образу на цей день вона підібрала дуже коротке плаття червоного відтінку, яке виділяє зону декольте спеціальним розрізом.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Примітно, що все більше зірок під час цих новорічних канікул вирішили відправитися саме в Мексику. З чим пов'язаний такий вибір-невідомо, однак, природа і архітектура там приголомшлива.

Нагадаємо, що зірка шоу "Орел і Решка" Регіна Тодоренко воскресила улюблений дідусевий борщ: під текілу зайшов "на ура"

Раніше повідомлялося, що Регіна Тодоренко полетіла на відпочинок, залишивши Влада Топалова

Також, Регіна Тодоренко здивувала Івана Урганта своїми апетитами- у того аж щелепа відвисла