Популярний український актор, зірка серіалу "Моя улюблена Страшко", яскравий учасник "Танців з зірками" Артур Логай зізнався, що творив у свої юнацькі бурхливі роки. Багато хто вже дізнався, що Артур в підліткові роки страждав від залежності, програваючи гроші на автоматах, а потім і зовсім хотів накласти на себе руки.

Однак цього разу Артур розповів, як він будучи студентом ледь не "вилетів" з гуртожитку.

Про це стало відомо завдяки публікації шоу "ЖВЛ" в мережі Instagram.

Артур Логай, скріншот: Instagram

Артур Логай поділився дуже кумедною історією, як його ледь не виселили з гуртожитку. Але артист не розгубився і знайшов вихід із ситуації. Тоді актор навчався в Запорізькому технологічному університеті.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

"Починалося все дуже добре, але потім мої погані звички змусили мене піти з університету. Чи був випадок за який мені соромно? Ну як то ми "зависали" в кімнаті з хлопцями, сильно голосно. І якось прийшов комендант, взяв мене за шкірку і сказав, мовляв все, виселяємо тебе, давай номер батьків. Потім я взяв від нього слухавку і говорив замість батьків - нібито так, так, ми все розуміємо, тільки не виселяйте його, будь ласка", - зізнався Артур.

Артур Логай, скріншот: Instagram

Також відомо, що Артур в той час був старостою групи, був засновником молодіжної команди КВК, але дуже сильно любив грати в азартні ігри, а все зароблене просто пропити. Швидше за все, що його активна життєва позиція і кмітливість допомогли не втратити дах над головою.

Раніше повідомляли, мрія Юрія Горбунова збулася? Катерину Осадчу знову запідозрили у вагітності: "Ви чекаєте на дитину?

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська показала, що у неї під спідничкою в любові: "Сльози ллються".

Знай.uа писав, Макс Чмерковський відверто про учасників "Танців з зірками", ганебного "Холостяка" та особисте життя: "Я не принц на білому коні".