Весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон прогриміло з величезним розмахом ще в 2011 році. За цією подією спостерігав буквально весь світ.

Однак, досі мало хто знає, що Кейт Міддлтон підібрала квіти для свого букета з особливим змістом, передає "Соѕмо".

Весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма відбулося 29 квітня 2011 року у Вестмінстерському абатстві. Герцогиня брала активну участь у підготовці торжества, і навіть вибрала квіти з певним значенням для свого весільного букета.

Весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма, фото Legion-Media

У день весілля Кейт йшла до свого коханого в красивій пишній сукні кольору слонової кістки з білого атласу від Олександра Маккуїна. В її руках був на перший погляд нічим не примітний букет.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Хоча букет був невеликого розміру, все ж в ньому виявився глибокий сенс. Квіти були розташовані у формі щита, а біла атласна стрічка була обгорнута навколо стебел і зав'язана бантом нагорі, щоб герцогині зручно було тримати букет. Композиція складалася з чотирьох британських квіткових сортів-конвалії, гвоздики Sweet William( солодкий Вільям), гіацинта і мирта.

Весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма, фото Legion-Media

Цікаво, що дизайнери букета зрізали гілочку мирта з тієї ж рослини, яка використовувалася для букета королеви Єлизавети в 1947 році. Як це прийнято у королівських осіб, букет герцогині Кембриджської був нейтральним і простим, і складався тільки з білих квітів.

Весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма, фото Legion-Media

"Конвалія часто використовується нареченими, оскільки вона символізує чистоту. Дружина майбутнього короля також вибрала гіацинти, які символізують стійку любов. На додаток до конвалії і гіацинтів в букеті Кейт був плющ, який позначає вірність і дружбу. Що стосується гвоздики Sweet William, то це було милим кивком Кейт її чоловікові. Нарешті, мирт розглядається як емблема подружжя", — розповіли дизайнери букета.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон відзначила 40-річчя розкішною фотосесією, позичивши дещо у покійної Діани: "такої її ще не бачили"

Раніше Знай писав, Кейт Міддлтон "сохла" по красунчику і це далеко не принц Вільям: як виглядав улюблений герцогині зі студентських років

Також Знай повідомляв, ганьба всієї королівської сім'ї? Таємне подвійне життя Кейт Міддлтон розкрите: спалилася на день народження