Володарка найбільших у світі сідниць, Наташа Краун поділилася новим роликом, на якому вирішила трохи потанцювати. Її формам позаздрить навіть Кім Кардашьян.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників своїми кадрами, і демонструє пишні форми.

Цього разу на новому ролику вона вирішила станцювати, але, в незвичайний спосіб. Вона лежала на великому ліжку в пікантній позі, і почала танцювати своїми сідницями в обтягуючому костюмі з хижим принтом.

Вона абсолютно не соромиться своїх незвичайних форм, а також сідниць рекордного розміру, і завжди позує так, щоб всі інші також змогли їх оцінити.

Не можна не відзначити того факту, що вона не намагається схуднути, а навпаки харчується вкрай ситно, щоб набрати вагу, і тим самим відростити ще більшу великі форми. Крім того, блогерка неодноразово вдавалася до послуг пластичних хірургів для підтяжки сідниць. Зараз їх об'єм близько двох метрів.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

"Чим більше я поповнюю, тим краще буде моя попа. І я піду на все, щоб стати володарем найбільшої п'ятої точки в світі" - розповіла Наташа про свою мету.

У коментарях користувачі захоплюються її завзятістю, і роблять їй компліменти.

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що володарка найбільших сідниць світу Наташа Краун станцювала тверк під хіт Брітні Спірс

Раніше повідомлялося, що вбладательніца найбільших сідниць в світі Наташа Краун вийшла полювати на холостяків в леопардових лосинах

Також, володарка найбільших сідниць у світі Наташа Краун одягла білизну не за розміром і засвітила все