Грабіжники в надії легкої наживи часом йдуть на самі необдумані і курйозні вчинки, які не можуть викликати нічого, крім сміху. У Росії один горе-грабіжник вирішив обібрати касу в магазині за допомогою дверної ручки і отримав гідну відповідь від касирки. Про це пише telegram-канал "Рими і панчі".

Інцидент стався в російському містечку Канськ. Чоловік знайшов магазин без охорони, де працював один касир і вирішив, що це його шанс отримати "легкі гроші". Ніякої зброї у чоловіка при собі не було, проте тут допомогла фантазія.

Момент пограбування. Фото: скріншот youtube

Недовго думаючи горе-грабіжник озброївся дверною ручкою, почекав момент поки в магазині не залишиться нікого крім касира і увірвався в приміщення. Жінка, яка того дня працювала на касі не розгубилася і побачивши злочинця вирішила відповісти йому в його ж стилі. Озброївшись звичайними пакетами співробітниця відбила напад і чоловік з ганьбою втік з магазину.

Відзначається, що "наліт" для чоловіка не обійшовся одним лише переляком і гучним фіаско. Незабаром його відшукали правоохоронці і закликали відповісти за скоєне. На горе-грабіжника завели кримінальну справу за "розбій".

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, невідомий проник у квартиру закоханих і при сплячому нареченому "поглумився" над дівчиною, після ще 20 тисяч гривень забрав.

Також Знай писав, що патрульні спіймали водія, який 70 років проїздив без прав і жодного разу не потрапив у ДТП.

Раніше ми писали, що дівчина віддала нирку тяжкохворому коханому, але він "віддячив" її не по-чоловічому.