Через два тижні після того, як актор і Ліза Бонет підтвердили, що вони розлучаються, зірка "Аквамена" Джейсон Момоа був сфотографований живучим у фургоні, припаркованому на під'їзній доріжці приятеля.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Джейсон Момоа, здається, живе у фургоні на колесах після того, як він розлучився з дружиною Лізою Бонет.

42-річний актор "Аквамена" і 53-річна актриса «Косбі Шоу» Ліза приголомшили Голлівуд, коли оголосили про свої плани розлучення на початку цього місяця після 17 років спільного життя.

У своїй заяві пара сказала, що вони «розійшлися в шлюбі».

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Джейсон Момоа і його колишня дружина

Вийшовши з будинку на колесах Ford RV вартістю 750 тисяч доларів, припаркованого у дворі друга на початку цього тижня, актор "Гри престолів" Джейсон виглядав розпатланим, коли він возився без обручки.

Незважаючи на це, Джейсону все ж вдавалося виглядати голлівудським красенем в парі окулярів в темній оправі, рваній футболці і рваних джинсах.

Не підтверджено, чи офіційно зірка переїхала з Каліфорнійського будинку, в якому він раніше жив зі своєю майбутньою колишньою дружиною Лізою і їх двома дітьми.

Джейсон Момоа

Джерела повідомляють, що актор досить часто зупиняється в фургоні і вважає за краще спати там замість того, щоб знімати готель на знімальному майданчику, щоб він міг бути на пляжі, приватний літак або щось інше.

Кажуть, що виготовлений на замовлення EarthRoamer XV-LTi 026 коштує близько 750 000 доларів, і Джейсон з гордістю взяв його на прем'єру "Аквамена" в 2018 році.

Нагадаємо, що у мережі розповіли про розлучення Джейсона Момоа.