Королева залишилася лисою під своїм яскраво-рожевим капелюхом на закулісних знімках з музею воскових фігур Panoptikum в Гамбурзі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Фотографії лисої королеви Єлизавети II стали вірусними після того, як Німецький музей воскових фігур заглянув за лаштунки, показавши, як миються моделі ляльок.

Паноптикум в Гамбурзі проводить щорічні ремонтні роботи, в ході яких його воскові фігури чистять, їм миють волосся, здають одяг в хімчистку і усувають подряпини.

Але цього року музей вирішив дати фанатам можливість зазирнути за лаштунки, відкривши те, що деякі користувачі Твіттера назвали "переслідуючим" видовищем.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Показати ще

Єлизавета II

Під час процесу можна побачити, як капелюх 95-річної жінки був знятий, щоб розчесати прикріплене волосся, в той час як на інших зображеннях вона повністю лиса і чиститься пилососом.

Але менеджери музею кажуть, що це тактика економії грошей.

Воскова фігура Єлизавети II

Доктор Сюзанна Фаєрбер, керуючий партнер музею, сказав: "Оскільки ми використовуємо справжнє людське волосся для наших воскових фігур, що дуже дорого, деякі фігури в капелюхах не мають повного волосся. Ми просто встановлюємо кількість волосся, яке видно відвідувачам".

На питання, чи вважає вона неповажним виставляти лисого монарха таким чином, Фаербер підкреслила, що "це воскова фігура, а не реальна людина, про це завжди слід пам'ятати".

Воскова фігура Єлизавети II

У музеї зберігається понад 120 воскових фігур, в тому числі такі, як Дональд Трамп, Грета Тунберг і колишній канцлер Німеччини Ангела Меркель, знімки яких також були розміщені на їх сторінці в Facebook, а зображення швидко потрапили в Twitter.

Нагадаємо, що королева Великобританії вигнала свого сина.