Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль регулярно радує шанувальників цікавими кадрами пов'язані як з професійною діяльністю, так і з особистим життям. Так, цього разу зірка показала в instagram, як вона провела перший місяць 2022 року.

Тіна Кароль досить відкрито спілкується зі своїми шанувальниками через соцмережі, регулярно публікую нові відео і фото, які тут же збирають десятки тисяч лайків. Цього разу знаменитість поділилася серією знімків, які асоціюються у неї з січнем.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Так, судячи з опублікованих знімках в перший місяць зими Тіна Кароль приділяла час багатьом захопленням. Наприклад, читала цікаву книгу попиваючи каву і насолоджувалася вишуканими десертами, які може дозволити собі досить рідко, оскільки ретельно стежить за фігурою.

Також Тіна Кароль згадала концерти, на яких виступила в січні і показала, як просто насолоджувалася природою, фотографуючи зимові пейзажі. Зірка веде активний спосіб життя, тому регулярно відвідує спортзал. Перший місяць 2022 року не став винятком і Кароль регулярно "відпрацьовувала" на тренуваннях з'їдені десерти.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

"Як давно я не бачила у Тіни таких простих і красивих фото"," душевний січень вийшов"," як несподівано, можна так кожен місяць", - написали шанувальники в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, що Тіна Кароль згадала, як стала нареченою і сказала заповітне "Так" Євгену Огіру.

Нагадаємо, що зірка "Холостячки" Роман Свечкоренко розповів про біду, яка трапилася з його дівчиною і дочкою.

Також ми писали, що ретроградний Меркурій заволодів землею до 4 лютого: як залишитися щасливим і на що витратити час