Відома українська співачка Злата Огнєвіч зовсім недавно стала "переможницею" в ситуації з переслідувачем, який загрожує їй вже протягом трьох років.

Поліція його затримала, тому виконавиця може відчути себе вільною. І зараз вона на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 470 тисяч осіб, розповіла про почуття гідності - особистої гідності.

Злата Огневич, фото з Instagram

"Це коли за спиною стоїть безліч людей: сім'я (якщо дуже пощастило, звичайно), друзі, досвід, знання і навіть місто, країна, в який ти живеш. Якщо глобальніше - весь світ і люди, що живуть в ньому, частка інтелекту цих людей. І це все неправда, що людина поодинці може впоратися", - заявила Злата в публікації.

Щоб підтвердити цей факт, вона привела в приклад альпініста, який підкорив 14 вершин понад 8 тисяч метрів всього за один сезон. Допомагала йому ціла команда. Тому важливо йти до своїх людей, щоб не відчувати себе самотньо перед початком складного шляху.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Злата Огнєвіч, фото: Instagram

На знімках вона постала в рожевому піджаку, з масивним ланцюгом на шиї, з вільним простором на грудях.

"Зачіска дуже красива і сексуальна", "Мені дуже подобається хід Ваших думок, вони мені близькі. Ви розумна дівчина, а ваші пости мотивують йти вперед, не здаватися", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, що допомогло їй оговтатися після історії з переслідувачем і поліцією: "Ковток свіжого повітря"

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч наврочила? Фіналіст "Холостячки" Діма Шевченко втратив інтерес до життя - все валиться з рук

Знай.ua писав, Алекс Топольський різко захотів втекти перед вибором на "Холостяк-12": "Вибере знову..."