Дочка композитора, продюсера Костянтина Меладзе, Лія пройшла відбірковий виступ на українське пісенне шоу "Голос країни".

17-річну дівчинку народила колишня дружина артиста Яна Сум. Вона розповіла журналістам, що не спілкується з нинішньою дружиною Костянтина - Вірою Брежнєвою. Вона не бачить в цьому сенсу, бо виконавиця, імовірно, і спровокувала розрив відносин її батьків. Хоча відкритого конфлікту між ними немає.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе. Фото: навколо ТБ.
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе. Фото: навколо ТБ.

"Ми взагалі не спілкуємося. Конфліктів ніяких не було, взагалі нічого не було. Просто я спілкуюся тільки з татом. Ми щодня спілкуємося в соцмережах, телефонуємо один одному. Коли він у Києві, ми завжди разом проводимо час. Бажано, щовечора Я до нього приїжджаю", - заявляє Лія.

Костянтин завжди знаходить для неї час, коли буває в Києві. Але ось на питання - як часто вона приїжджає до нього в гості, відповідь була неясна. Бувають зрідка обставини, через що вона не може провести з ним час. Багато справ.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Дочка Костянтина Меладзе, скріншот: Youtube

Розлучився Костянтин Меладзе з Яною Сум близько 9 років тому - в 2013 році. Їх шлюб не вберегло народження трьох дітей - бо незабаром чоловік одружився на своїй підопічній. Найімовірніше, випуск з Лією ми побачимо вже цієї неділі, 30 січня. Дівчина завжди мріяла потрапити на це шоу.

Нагадаємо, "Мій тато Костянтин Меладзе": 17-річна українка на "Голосі країни" змусила Потапа молитися, а глядачів плакати

Як повідомляв "Знай.ua", напівгола Віра Брежнєва, як справжня лисичка показала свій високоякісний ворс: "Муркісюнечка..."

Знай.ua писав, віру Брежнєву задовольнили краще, ніж це може Костянтин Меладзе: "Душею і тілом"