На телеканалі СТБ стартував новий сезон культового шоу "МастерШеф". Цього разу за звання кращого кухаря змагаються найяскравіші учасники минулих епізодів, які влаштувавши справжню "Битву сезонів".
Про це розповіли на сторінці "МастерШеф" в Instagram.
Боротьба за звання кращого триває, саме тому у першому випробуванні тижні учаники мають поділитися на шість команд. Їхнє завдання приготувати якомога більше різних страв, дотримуючись одного принципу ― середина має бути рідкою і витікати при розрізанні.

Фото зі сторінки "МастерШеф" в Instagram

"Найяскравіші учасники минулих сезонів продовжують битву на головному кулінарному проєкті країни, щоб з’ясувати, хто з них найкращий! Готувати котлету по-київськи та шоколадний фондан забороняється, адже це дуже просто для досвідчених кулінарів. На вердиктах судді розріжуть страви і ті, з яких начинка не витікатиме, куштувати не стануть", - сказано у повідомленні.

Що цікаво, учасники повинні не лише приготувати страви за заданим принципом, а й здивувати суддів польотом фантазії, новими ідеями та рівнем знань. Кому з учасників це вдасться, українці дізнаються у новому випуску "МастерШеф. Битва сезонів" у суботу 19:00.
Нагадаємо, учасників "МастерШеф" змусили приготувати шедевр, поки горить маленька свічка: закінчилося сльозами та істерикою. У новому сезоні випробування стали більш складними.

Також Знай писав, на МастерШеф знайшли унікального учасника, який створює проблеми на рівному місці: "Один суцільний факап"

Раніше Знай писав, нескромні макарони в соусі від Євгена Клопотенка в азіатському стилі: "Стається магія..."

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще