Легендарна українська акторка Ольга Сумська за свою кар'єру виконала чимало цікавих ролей, серед яких Роксолана та Маргарита. Однак цього разу актриса з'явилася перед фанатами у кардинально іншому образі.
Про це Ольга Сумська розповіла на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за її життям пильно стежить понад 700 тисяч осіб.
Ольга Сумська зізналася, що почала грати у новій постановці "Любов і голуби". У ній вона з'явилася у ролі "рокової жінки" Раїси Захарівни. Сумська разом зі своїми колегами гастролює Україною, аби якомога більше людей побачили цю виставу.

Фото зі сторінки Ольги Сумської

"Мій перший тур в ролі Раїси Захарівни (Ріса-Піса😂)у нашій чудовій виставі "ЛЮБОВ І ГОЛУБИ"🎭!Дякую, мої прекрасні колеги, ви неймовірні! Полтава,Черкаси,Кропивницький,Кривий Ріг,Павлоград!✋🏻❤️Дякуємоооо,друзі,пишіть свої враження!І до зустрічі у лютому,в наступному турі!👏🏻", - написала Ольга Сумська.

Фото зі сторінки Ольги Сумської

Сумська до того ж вирішила продемонструвати головне вбрання своєї героїні. Вона одягла бірюзову сукню та такого ж кольору кофтинку, її образ доповнював картатий берет.
Нагадаємо, Ольга Сумська виставила соковиті принади Тіни Кароль, ледь влізли в кадр: "У вас подруга гола". Акторка Ольга Сумська затисла напівголу Тіну Кароль, фанати в захваті
Також Знай писав, більше не Роксолана: Ольга Сумська перетворилася на загадкову жінку-вамп у чорному. Сумська раптово вбралася в жалобу, від такої очей не відвести
Раніше Знай повідомляв, Ольга Сумська розповіла, як оздоровитися на Водохреще: "Не пірнаю, але...". Ольга Сумська вирішила поділитися новим фото та привітати зі святом