Про це вона розповіла у програмі «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

Як пояснює гостя програми, гороскоп народження є астрологічним паспортом людини, у якому фіксуються всі її планети, де вони розташовуються і який між ними характер взаємодії. А щоб це розкрити, пояснює вона, відбувається рух планет з гороскопу і його використовують у різних методах прогнозу.

За словами Наталії Верхуші, за допомогою Соляру можна зрозуміти, як загалом людина проживе свій новий сонячний рік. «Соляр – це наш новий рік народження і астрологи по ньому дивляться, чим він може бути наповнений, на що варто звернути увагу і які сфери будуть задіяні», - пояснює вона.

Далі астролог розповідає про різні методи, перший із яких – прогресія, яка відображає можливі внутрішні процеси, емоції, переживання людини, її готовність до нового. Вона підкреслює, що методи прогресії можуть бути різними: гармонійний метод говорить про те, що людина радісна і вона готова до нового, а негативний – що людині постійно щось заважатиме і вона вирішить, що це чорна смуга у житті.

Окрім цього, каже Наталія Верхуша, ще є метод транзитів, який відображає зовнішні події. «І останній метод прогнозу – це дирекції, і вони ставлять завдання десь на 2-3 роки саме ті, які для вас у цей період найглобальніші», - розповідає астролог.

Популярні новини зараз

З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат

Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..."

Показати ще

Принагідно вона зазначає, що люди звертаються до астрологів не просто так, а в періоди, коли в житті мають відбутися зміни, коли вони самі переходять на вищий рівень розвитку і Всесвіт дає їм помічника. «Але має бути розуміння того, що астролог за когось його питання не вирішить, бо має завжди вирішувати сама людина», - підкреслює гостя програми. Наталія Верхуша пояснює, що астролог може лише подивитися на натальну карту людини та спрямувати її туди, куди їй потрібно.

Як повідомляв Знай.ua, Діденко пояснила, що 11 лютого буде хороший день, коли можна посадити зерно для довгострокових проєктів.

Також Знай.ua писав про те, що Вергелес розповіла, які знаки зодіаку у 2022 році проходитимуть серйозні уроки в житті.