Відомий український співак Артем Пивоваров, чий хіт "Дежавю" звучав чи не з кожного телевізора і приймача, оприлюднив в соцмережах TikTok і Instagram відео того, як він намагається розбити кілька глиняних глечиків за допомогою нунчаку.

Відзначимо, що епізод взято з передачі «Діти проти зірок», яка виходила на «Новому каналі». Ведучим проекту був Сергій Притула, а проти співака на бій вийшов чемпіон Європи та світу з айкібудо, 8-річний Євген Мац.

У конкурсі, який дістався Пивоварову, йому потрібно було розбити якомога більше глиняних горщиків, насаджених на тин. Сам Пивоваров стверджував, що він знайомий з карате не гірше його малолітнього опонента, тому їм обом видали нунчаку. Однак у Пивоварова щось не задалося, і він почав бити горщики ногами, руками і головою. За підсумками конкурсу, переміг Артем.

Однак пізніше, помітивши сльози в очах дитини, він відмовився від своєї перемоги на користь маленького супротивника.

"Безвихідних ситуацій не буває", - підписав Пивоваров відео.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"Це чекає того, хто не прийде на концерт 16 квітня", "Ранок ніндзя на хуторі», «Переглянула не раз, це захоплює, дуже круто!", "Ну все, атака глечиків відбита», "Артем і безвихідні ситуації — це антоніми", - коментують побачене Передплатники.

Артем Пивоваров, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що Артем Пивоваров перед 30-им ювілеєм сів у крісло тракториста, Jerry Heil сподобається.

Раніше ми повідомляли, що Артем Пивоваров "залучив" Jerry Heil своїм голоском: незаймана співачка чекає катаклізмів.

Крім того, Артем Пивоваров зізнався, що різав людей перед тим, як стати улюбленцем публіки: "Людина перебувала на столі".